Бързо отслабване, без странични ефекти – ето как

Знаете ли, че съществуват огледала, които правят човека по-симпатичен? Разбира се, бихте възкликнали, има такива, в които се харесваме повече, но каква е истината? Истината е в настроението и в начина, по който се чувствате. Ако ви тежат килограмите и имате желание да подобрите жизнения си тонус, то можете да изберете фитнес диета за бързо отслабване с FitnesDieta.com, без странични ефекти – ето как:

Бързо отслабване, без странични ефекти - ето как

Разгледайте възможните варианти, предлагани в FitnesDieta.com, които се отнасят, както за спортисти, така и за такива, които не извършват особено много активности през деня, поради естеството на своята професия. Въпреки, че ефектът е бърз и сигурен, това не означава че няма да е дълготраен, както е в много други диети, защото тук не става дума за гладуване, за стрес и мъки във фитнес залата.

Важно е да се спазват някои основни принципи, които са базирани на палео диетата, но в по-осъвременен вариант. Т.нар. периодично гладуване няма нищо общо с гладуването, което ни изтощава и ни кара да мечтаем за любимите храни в продължение на дълги дни. Също така, не се отнася до спиране на определен тип храни – например изведнъж без въглехидрати и т.н.

Бързо отслабване, без странични ефекти - ето как

Защо се смята за здравословно, когато отново става въпрос за гладуване?

Защото по метода на фитнес диетата за бързо отслабване, периодите без храна са в рамките на часове. Ако изпитвате глад, е достатъчно да потърпите няколко часа, когато отново ще дойде ред на храненето. Според различните цели и според типа организъм, можете да започнете с различни периоди, но оптималните се движат между 12 – 16 часа, като включват и времето за сън.

При фитнес диетата не се спират отделни храни, а освен това има и подходящо време за изкушения. Имайки предвид, че този начин на хранене е съобразен с функционирането на организма и с неговите възможности да се справя с усвояването на храната по най-добър начин, то има периоди в които дори и сладките или тестените храни не се отразяват зле на килограмите. Всичко е въпрос на баланс и на синхронизиране с биологичните системи. Лесно е и може да се изпробва веднага, като не изисква специфична нагласа.

Диетата е подходяща за всеки, като ако сте спортисти или имате желание за ускорена програма с цел бързо отслабване, можете да видите по-подробни указания и програми за вашите цели. За повече подробности и насоки, вижте в FitnesDieta.com и не забравяйте, че не само с усилия, но с повече радост и постоянство също се постигат добри резултати и дори е по-здравословно. Уверете се сами.

професионални хранителни добавки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *