Какви превозни средства се изкупуват?  

 

Пазарът на продажба и изкупуване на превозни средства е разнообразен. Със всеки изминал ден става все по-динамичен. Има търсене, има и предлагане на леки коли, джипове, ванове, бусове, камиони. Ако решите да продадете такова движимо имущество може да се доверите на професионалисти от фирма за продажба и изкупуване на автомобили.

Изкупуват се автомобили, които са в движение и в добро състояние без технически проблеми, като изключение правят автомобили, с година на производство 2010 г., но разбира се, те също не трябва да са с прекалено много дефекти. Колите трябва да са регистрирани, може и внос, но трябва да имат пълния набор редовни документи, да имат платен годишен данък и да не са под запор и със свалени номера. Целта на такива фирми е след закупуването на автомобил, той да бъде продаден и именно заради това не се изкупуват коли за скрап, за части, ударени, с проблеми с документите, запори, бракувани.

Пазарът на джипове днес е в развитие, все повече хора търсят или продават подобни превозни средства, които използват в ежедневието си за работа, за развлечение, хоби и ваканции. Изкупуват се всички марки и модели джипове, както и по-стари, така и по-нови модели, стига те да са в добро състояние или не, без значение на колко километра са, стига документите на превозното средство да са изрядни.

Вановете често са подценявани на пазара. Ако имате ван, който не използвате и който желаете да продадете, можете да ни потърсите. Ще получите бърз и безплатен компетентен оглед, напълно адекватна оценка и пълно съдействие по всички формалности относно покупко-продажбата.

Независимо от големината на превозното средство, ние сме специализирана фирма за продажба и изкупуване на автомобили, джипове, ванове, камиони, бусове. Ако се доверите на нашите професионалисти вие ще получите добра и адекватна оферта, бърза и лесна продажба, която ще ви спести време, грижи, нерви и пари. Потърсете ни, ще останете доволни! 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *