Home » Полезно » Как да направим любовната игра по-гореща?

Как да направим любовната игра по-гореща?

Аналният секс е малко по-специфичен и по-рядко практикуван от двойките, като най-вероятната причина за това е болката, която е неизбежна, когато за първи път опитате. Голяма част от дамите се отказват още в самото начало именно заради нея. С аналните играчки обаче те могат да превърнат аналния акт в невероятно удоволствие.

Помощници при аналния секс са така наречените анални разширители, които можете да откриете на атрактивни цени в онлайн магазина на Kex.bg. Очаква ви богато разнообразие откъм модели, размери и материали, от които те са направени. Кой ще бъде най-подходящият за вас, зависи най-вече от това дали за първи път ще опитате проникване в ануса или вече сте в групата на напредналите.

Малките силиконови и латексови модели са лесни за използване и са много подходящи за начинаещите, тъй като осигуряват плавно и почти безболезнено проникване. Важно е да има достатъчно количество лубрикант и едва ли ще усетите кой знае каква болка.

Има и модели, които са доста по-твърди, направени са от неръждаема стомана или стъкло, като тези материали позволяват загряването и охлаждането на продукта, а това е невероятно за любителите на топлинните игри.

Хубавото на всеки от моделите е, че започва с връх, като от него надолу продуктът се разширява до определената дебелина и именно това осигурява плавното му проникване. Предлагат се и малко по-нестандартни разширители – аналните броеници, които увеличават насладата от аналното проникване и могат да доведат до разтърсващи оргазми.

Малцина са онези, които с лекота могат да говорят за сексуалните си фантазии и желания. Малцина са и онези, които ще влязат в секс шоп и ще се разнообразят с различни секс играчки. И ако вие сте от тези, които изпитват неудобство, доверете се на Kex.bg. Тук дискретността ви е гарантирана. Очакват ви онлайн консултанти, готови да отговорят на вашите въпроси и да ви помогнат да направите правилния избор на анален разширител.

, , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*