Модна тенденция при елеците

С наближаване на студеното време у нас се проявява желание да се затоплим с нови дрехи. Въпреки че в това няма нищо лошо – всяка нова покупка носи само радост на жената. Много модници мечтаят за кожено палто, което да ги топли по-добре от всякога през зимата. Но за да изглеждате стилно, не е необходимо да носите скъпи кожи, изкуствената кожа е в тенденция. Еко кожата има много предимства:

– нито едно животно не е пострадало при производството му;

– цената на такова кожено палто е многократно по-малко от естественото кожено палто;

– съхранява се дълго време и не изисква специални грижи.

В наше време технологията за производство на изкуствена кожа е претърпяла сериозна модернизация – тя е неразличима от естествената кожа. В допълнение, палтото или елека от изкуствена кожа изобщо не е показател за вашето финансово състояние, а най-вероятно – за добър вкус. Днес масовите магазини предлагат огромен избор от кожени палта и елеци с косъм и сега ще разберем кой модел да изберете, за да изглеждате стилно.

И така, този сезон сте решили да си купите дълго кожено палто с пухкава яка, което често се нарича йети стил. Модни блогъри и холивудски звезди отдавна публикуват снимки в ултрамодерни кожени палта онлайн. Такъв детайл от гардероба може да бъде както цветен, така и пастелен цвят. Ярките кожени палта или пухкави елеци – синьо, червено, жълто-лимон – са подходящи за смели модници. За по-скромни дами – мек люляк, светло розово. Такъв тип дреха може да се носи по различни начини: за вечерно излизане, комбинирано с рокля-калъф, токчета и клъч, за всеки ден – риза, тесни черни дънки и ботуши в стил „гръндж“. Еко палтото или елека е много многофункционално, но няма да отговаря на всички модници. По-добре е момичетата с нисък ръст и широки рамене да се въздържат от такава покупка, защото това ще ги направи по-обемисти. Също така еко кожата няма да предпази от силни студове.

Голямо предимство на изкуствената кожа е, че не изисква специални грижи. Такива дрехи се състоят от една тъкан и не се разделят по шевовете, както често се случва с естествената кожа след дълго носене. Но някои правила все пак трябва да се спазват. Първо трябва да се съхранява на просторно и чисто място, което се проветрява. Второ, необходимо е да се пере само на ръка – без перални машини. И последното нещо е да предпазите еко кожата от прах след дълго съхранение в килера. Палто от изкуствен косъм е много практична покупка и стилно решение за есента или зимата. Модна къща Алерт Ви предлага голямо разнообразие от пухкави елеци и палта. Работим с еко кожа с изключително високо качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *