Препоръки при избор на макси рокли за официално събитие

Най-успешната рокля е тази, която е избрана точно за особеностите на вашата физика. Няма грозни фигури, има лош избор, невнимание към себе си и детайлите. Да имаш корем е естествено за една жена. И можете да постигнете ефекта на стегнатост, като подберете успешно дрехи. И така, ето няколко съвета от нас как да скриете корема си или други части с дрехи.

Дизайнерите знаят, че има детайли, които перфектно ще „засадят“ нещо във всякаква форма. По-специално елементи с висока степен на компресия, драперия, игра с линии, цвят и текстура на плата и др. Просто трябва да бъдете по-дискриминиращи с помощта, която оказвате на другите хора.

Как да направим правилния избор на роклята

Преди да потърсите рокли, които скриват недостатъците, трябва да определите какъв тип фигура имате и да изберете гардероб въз основа на това. В крайна сметка правилният баланс и акценти правят невероятни неща с стойката и външния вид като цяло.

Видове женски фигури:

  • круша – широки бедра, добре изразена талия, тесни рамене;
  • ябълка – стройни крака, красив бюст, кръгъл корем;
  • правоъгълник – тесни рамене и бедра, без ясна линия на талията;
  • обърнат триъгълник – акцентът е прикован към широки рамене и гърди;
  • пясъчен часовник – балансиран горнище/долнище с добра талия.

Фокусът е върху силните страни и ви позволява да изберете рокля с големи размери, която да покрива корема, като допълнително осигурява ефекта на спретнатост, стил и дребнавост.

Да преминем директно към стиловете.

Рокли с прехвърляне

Успешен модел за всяка структура на тялото. Особено когато искате да подчертаете бюста или да изработите силуета. „Триъгълници“ и „правоъгълници“ могат да избират по-къса дължина, „ябълки“ – по-широк и плътен колан.

А-силует

Опция, която приляга плътно отгоре и се разширява отдолу. Внимателно очертайте раменете и гърдите, създавайки повече обем под талията.

Басти и украшения

Красиви рокли, които крият корема и създават баланс в „круши“, „ябълки“ и „триъгълници“. Това е много модерен и стилен артикул, който се използва в облекло от различни стилове – от бизнес до вечер.

Модели с корсети

Ако изброите кои рокли са подходящи за момичета с корем, който е желателно да се скрие, те ще бъдат сред любимите. Самата структура на корсета осигурява възможност за регулиране на интензивността на стягане, така че можете да изберете най-удобния вариант. Изглеждат много добре, особено от еко кожа.

Асиметрични рокли

Играта с дължина и всякакви линии винаги изглежда интересна. Единственото нещо, което трябва внимателно да изберете са стиловете на прави рокли за пълни дами, за да не получите обратния ефект. По-добре е, ако кройката е по-свободна, а дължината по-дълга.

Рокли тип ризи

Универсално облекло, което скрива корема и други зони около него, подходяща за носене всеки ден. С всякакви обувки. Прост детайл за много стилни видове. Най-печелившите стилове на рокли за фигурата „круша“.

Повечето момичета обикновено избират широка рокля заради комфорта си, но избягват външния вид. Използвайте колани, презрамки, модерни корсети и жилетки.

Не забравяйте, че роклите трябва да се редуват с други елементи на облеклото – поли и ризи, блузи, широки панталони и др.

И обърнете внимание на факта, че не трябва да злоупотребявате с оформящото бельо под роклята. То, разбира се, приближава формата до идеалната, но честото му използване води до нарушено кръвообращение. По-добре е да изберете дрехи, в които ще се чувствате комфортно и стилно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *