Рокля А-силует: добра ли е идеята за стайлинг за сватба или официално събитие?

Изборът на подходящо облекло за сватба не е лесна задача. Перфектната рокля трябва да е елегантна и в същото време да осигурява комфорт и свобода на движение, докато се забавлявате. За щастие има няколко стила, които напълно отговарят на тези очаквания. Една от тях определено е трапецовидна рокля. Не е изненадващо, че е избиран с нетърпение от жени от всички възрасти. Така че нека проверим какви трапецовидни рокли за сватба в момента са най-модерните.

Рокля А-силует: добра ли е идеята за стайлинг за сватба или официално събитие?

В началото си струва да си припомним какво всъщност представляват трапецовидни рокли.

Както се досещаме, тя е наречена така заради формата си, която наподобява тази геометрична фигура. Роклите с А-силует обикновено са прави, нямат волани или плисета. Те се разширяват надолу, създавайки скромен, но елегантен тоалет, който ще работи добре при различни поводи. Важното е, че трапецовидни рокли се предлагат в различни дължини – най-популярни са тези над коляното, но в предложението на магазините за дрехи можете да намерите и миди или мини трапецовидни рокли. Благодарение на това всяка от дамите може да избере модела, в който изглежда и се чувства най-добре.

Трапецовидна рокля е творение, което има много предимства. На първо място, това е изключително удобно. Неговата проста, разширена кройка не ограничава движенията и осигурява пълен комфорт. Също така работи прекрасно в танца. Но това не е всичко. Леките и ефирни трапецовидни рокли за сватба ви позволяват да скриете недостатъците на фигурата. Изпъкналият корем или широките бедра са идеално прикрити от тях. Нищо чудно, че този модел рокли често се избира от дамите с големи размери. Струва си обаче да сме наясно, че всъщност е кройка, в която всеки от нас изглежда добре. Затова си струва да посетите уебсайта ни, където можем да намерим богат избор от модели в много цветови варианти.

Изборът на трапецовидни рокли за сватба е много широк и разнообразен. Сред тях можем да споменем както класически, така и малко по-смели предложения. Така че нека да разгледаме няколко от тях.

Трапецовидни рокли с дантела.

Представлява трапецовидна дантелена рокля в красив наситен бордо цвят. Моделите с дантела изглеждат изключително елегантни, като в същото време са много изкусителни и чувствени. Затова те са идеални за жени, които искат да се открояват и да привлекат погледите на мъжете.

Интересно предложение е трапецовидна миди рокля, която ще се хареса преди всичко на дамите, които искат да прикрият малко по-широки бедра или ханш. Тази кройка също ви позволява да подчертаете перфектно прасците и да придадете пропорции на фигурата. Пример за такова творение е черно-бяла трапецовидна рокля, налична в много сайтове и магазини. Комбинацията от семпла кройка с външна наметка в черно оптически изтънява и в същото време изглежда много елегантно.

Дамите, които обичат да се открояват или имат романтична натура, трябва да изберат рокля с флорална трапецовидна форма. Когато избирате този тип облекло, не забравяйте обаче, че той може да добави малко тежест – особено ако решим за големи, изразителни цветя. Ето защо, флоралните трапецовидни рокли са най-доброто решение за дами с дребно, тънко телосложение. Когато вземете решение за рокля на цветя, не забравяйте, че такова изразително облекло трябва да бъде съставено с деликатни аксесоари – бижутата не трябва да са твърде стилни и тежки.

Заслужава да се спомене и изключително модерните трапецовидни рокли, които имат декорация под формата на волан, известен още като испански. Намира се на височината на бюста, благодарение на което ви позволява визуално да го увеличите. Дамите с тесни рамене също изглеждат страхотно по този начин.
Говорейки за модерни трапецовидни рокли, си струва да помислите и за цветовете на творенията за сватбата. На първо място, когато избираме рокля за себе си, трябва да помним за принципите на етикета, тоест цветове като бяло, екрю или светло бежово е по-добре да се откажем. Това са цветовете, запазени за булката и изборът на бяла рокля за сватба може да я разстрои.

Освен това имаме пълна свобода.

Рокли с А-силует в пастелни цветове са много популярни. Избеленото розово, синьо, нюанси на мента или нежно лилаво изглеждат елегантно, добавят лекота и са идеални за горещите дни.

Можем да наблегнем и на по-силни цветови акценти. Много дами с нетърпение посягат към класическото, силно червено. Много модерен е и цветът метличина, в който брюнетките изглеждат особено ефектно. Бутилково зелено, бордо и лилаво също заслужават внимание.

В обобщение, ако търсите тоалет за сватба, който да ви осигури пълен комфорт, изберете трапецовидна рокля. Това е кройка, която стои на всяка жена, и в същото време е изключително модерна. Нашите предложения със сигурност ще ви позволят да изберете тоалет, който ще отговаря идеално на вашия стил и предпочитания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *