Сладко изкушение за всеки шофьор

Животът връща своите цветове особено лятото, когато сме готови да предприемем пътуване, да бъдем различни, екстремни, да приемаме предизвикателства, да се предадем на сладките изкушения, които ни предлага светът. Интересът  и интуицията ни води често до смяна на визията, започване на хранителен режим, смяна на автомобила и още много други неща, които ни карат да се чувстваме щастливи. А това е най-важното.

Ако искате бързо да продадете автомобила си, да си купите нов или да замените стария със друг, можете да се доверите на компания за изкупуване на коли, където ще получите точен съвет, бърза оферта, коректност и професионализъм. Изкупуват се коли, джипове, мотори и камиони в рамките на 1 час!

Ако автомобилът ви е произведен след 2000 година ще бъде изкупен на момента още същия ден. За всички видове 4Х4 – до 1 час получавате парите и прехвърляме нотариално собствеността. Ще намерите най-добрите условия за бартер. Има вариант ние да ви доплатим или ако искате по-скъп автомобил може вие да ни доплатите. Всички марки и модели бусове, произведени след 2000 година, са наш интерес. Тук важат както бусове, които са предназначени превозване на стока, така и такива с прозорци, било то товарни или пътнически. Изкупуват се също така и ударени или с проблем в двигателя, скорости или друга повреда автомобили и джипове произведени след 2005 година.

Търсим предизвикателства и отговаряме светкавично на възможностите, които ни се откриват. Гордеем се с това, което правим и как го правим – поддържаме отговорно най-високите стандарти в целия процес. Нашите специалисти очакват Вашето обаждане, за да уговорите среща и да направят оглед на автомобила и почти сигурно да направят и оферта. 

Izkupuvam.com са на пазара вече няколко години с редовни клиенти и добра репутация, което е гаранция за качество и ефективност. Бързо, лесно и изгодно можете да продадете старата си кола, да закупите нова или да направите бартер, без много усилия, без да хабите време, пари и нерви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *