Традиция и иновация се срещат в първа по рода си колаборация между „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ и „Игри на волята“

На 16-ти септември най-голямата инициатива на Нестле България, промотираща активния начин на живот, среща екстремния телевизионен риалити формат “Игри на волята”, за да предизвика феновете на физическата активност да се включат на живо в атрактивни предизвикателства  

 

С това издание „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ надгражда традиции чрез партньорство с динамичното риалити шоу „Игри на волята“ и дава възможност на желаещите да станат свидетели на сливането на два свята на физическата активност. По този начин инициативата демонстрира постоянния си стремеж към креативност и иновация в изпълнението на мисията за активен, здравословен и приключенски начин на живот.

Посланиците на инициативата, спортните клубове и институционалните членове на семейството на „Нестле за Живей Активно“, които седят зад близо 20-годишната история на инициативата, отново ще се впуснат в полезните забавления. Спортната легенда Йордан Йовчев и приятелите от Националната спортна академия влизат в ролята и на консултанти, за да съдействат с избора на предизвикателства от формата „Игри на волята“ и гарантират безопасното и атрактивно протичане на събитието. Next Level участват в организацията на вече познатия любителски маратон, а Асен Аролски подготвя интересна програма за домашни любимци и техните собственици.

Наред с познати за „Нестле за Живей Активно“ дейности и локации, гостите на събитието ще проверят дали могат да тичат с яйце в лъжица, колко бързо скачат през препятствия, умеят ли да пазят равновесие на греда? И още много интересни предизвикателства, превърнали „Игри на волята“ в любим български формат. 

Mисията на „Нестле за Живей Активно!“ продължава вече 18 години – да промотира ролята и значението на физическата активност и балансираното хранене за едно по-здраво бъдеще на всички нас. 60 минути движение са минимум необходимите за един ден за един човек и включвайки „Игри на волята“ и партньорите ни от NOVA вярваме, че ще привлечем още по-голям брой нови приятели на движението,” каза Нели Ангелова, директор “Комуникиции” Нестле Югоизточен пазар.

Площадът пред НДК и “Кучешката градина” в Южния парк са двете горещи точки, където ще се случват събитията, а водещите на “Игри на волята”, заедно с участници от предишни сезони и звездният отбор на “Нестле за Живей Активно” – Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Маруся Иванова и Асен Аролски – ще бъдат на терен, за да се включат в предизвикателствата и да напътстват всички желаещи да влязат в “маратонките” и “лапите” на риалити звездите.

Тазгодишното градско издание на 18-годишната инициатива е следствие на сериозно планиране и колективни усилия с нови и вече познати партньори на инициативата като Столична община, Министерството на младежта и спорта, NOVA, Игри на волята, БГ Радио, Спортал, WebGround, Netinfo, Darik, 24 часа, OffNews, Dir, Skafeto, Next Level, НСОРБ, НСА, Район Оборище.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *