Home » Сладкиши » Три бързи начина да влезем във форма след празниците

Три бързи начина да влезем във форма след празниците

В периода на коледно-новогодишните празници обикновено приемаме повече храна и алкохол, които се отразяват неблагоприятно на фигурата ни. За да влезе тялото ни отново във форма, е необходимо да положим известни усилия и да сме постоянни в тях. Ето с какво да започнете, за да пречистите организма си и да влезете във форма по най-бързия начин:

Раздвижете се

Ако сте си обещали, че през новата година ще изваете стройна фигура, то най-добрият начин да направите това е, да се обърнете към фитнес инструктор, който да ви изработи индивидуална програма, съобразена с вашата фигура и зоните, върху които трябва да наблегнете.

За да се чувствате удобно във фитнеса и за да постигате очакваните резултати, е нужно да се снабдите със специален спортен екип. Необходимите фитнес облекла и аксесоари от различни популярни марки можете да откриете в онлайн магазин City Style. Дамите например могат да си поръчат спортен клин SportFX, който е изключително удобен за тренировки и упражнения.

Ограничете менюто си

Повечето хора в стремежа си да смъкнат бързо натрупаните по празниците килограми предприемат драстични диети, които завършват без успех и дори са вредни за здравето им. За да избегнете разочарованията, се обърнете към специалист-диетолог, който ще ви направи балансирана диета, подходяща за вашия начин на живот.

Универсално правило, към което можете да се придържате след богатите празнични трапези, е изключването на тестените и сладки храни от менюто и тяхната замяна с повече плодове, зеленчуци и леки супи. Специалистите съветват да пиете по минимум осем чаши вода на ден, които ще ви помогнат да се пречистите от токсините.

Пречистете тялото си с няколко СПА процедури

Можете да пречистите тялото си и с помощта на СПА процедури като масаж, парна баня и сауна, както и джакузи с минерална вода. Препоръчваме ви при първа възможност да си запазите час в някой добър спа център. А ако се нуждаете от нов бански, в онлайн магазин Моник ще откриете богато разнообразие от модели, включително бюнски костюм тип танкини, който прикрива недостатъците на тялото.

хранителни продукти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*