5 невероятни факта за гейнърите

За желаещите да постигнат пълна трансформация на тялото си, гейнърите от години наред са силен съюзник за постигане на подчертани мускули, покачване на тегло и повече на енергия. Всичко това се получава по изключително лесен и удобен за хората начин.

Workout.bg винаги е на среща да ви помогне и информира за най-различни неща относно фитнеса и как точно се получава цялата тази философия с постигането на перфектното тяло. В тази статия ще ви запознаем с 5 невероятни факта, които се крият зад могъщата сила на хранителната добавка, наречена гейнър.

1.Качването на килограми се превръща във възможна цел

Всеки човек има различни цели и представи за това какво е красиво тяло и поради тази причина съществуват различни видове хранителни добавки, които ежедневно помагат на организма да осъществява сложни процеси, с които тялото не може да се справи само.

Важно е да се знае, че гейнърът се приема веднага след тренировка или преди нея и това не е случайно. Приемането му след тренировка действа най-ефективно, защото тялото ви тогава е гладно и изтощено и възстановява загубените запаси от гликоген в мускулните тъкани.

2.По всяко време и навсякъде с вас

Страхотно влиза в полза, ако нямате време да приготвяте храната си и всеки ден да изпадате в дилема, дали количеството на въглехидратен прием е достатъчно за ежедневните ви норми спрямо целите ви.

За приготвянето на този суплемент ви е нужен само шейкър, който е изключително удобен и практичен за преноса му навсякъде и бързото приготвяне прахообразната добавка.

3.Страхотно балансират хранителните стойности

При състезателите се изисква стриктно следене на калориен прием. Гейнърът перфектно замества честите хранения и дава нужните хранителни добавки, които засищат апетита. Той съдържа балансирано количество от въглехидрати, мазнини и белтъчини, както и други съставки, спомагащи по-доброто усвояване на храната.

4.Увеличават енергията на трениращия

С неговата енергийна стойност, която е изградена именно от въглехидратите, съдържащи се във всяка една доза, ще успявате да тренирате по значително по- тежка тренировъчна програма.

5.Доставят нужния дневен прием на въглехидрати

Гейнърът е един удобен начин да приемете дозата калории, от която има нужда всеки един организъм, за да не изпитва умора и отпадналост. Изключително лесно бихте могли да проследите вашата консумация, тъй като всеки един продукт от Workout.bg има своята мерителна лъжичка, с която винаги ще знаете по колко милиграма приемате на ден.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *