Purina влиза с кауза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“

На 16-ти септември Кучешката градинка в Южен парк 2 ще се превърне в арена на забавни предизвикателства, като освен индивидуалните награди за всеки постигнат резултат, Purina ще дари храна на Animal Rescue Sofia

 

За втора поредна година Purina участва в най-голямото издание от годишния календар на „Нестле за Живей Активно“ с кауза, посветена на отговорното отглеждане на домашни любимци. Всички, включили се в предизвикателството на Purina, ще съберат фонд, който под формата на балансирана храна ще отиде в помощ на кучетата в приюта на Animal Rescue Sofia.

„В ежедневните игри с нашите любимци и ние, и те ставаме по-добри, а е въпрос на воля да направиш нещо добро и за тази група на нашето общество. Партньорството ни с първата и най-голяма организация в България Animal Rescue Sofia, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки, е породено от споделените ни общи ценности за отговорно отглеждане на домашни любимци“, каза Мариета Йорданова, Бранд мениджър Purina Pet Care, Нестле България.

В миналогодишното градско издание „Нестле за Живей Активно! Град 2022“ с предизвикателството си Purina успя да дари 610 кг храна на Аnimal Rescue Sofia и вярва, че тази година още повече хора ще се присъединят към каузата.

италианска храна за кучета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *